Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Delfin Logistic Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Tractari auto
100 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Servicii profesionale de tractare auto in Bucuresti disponibile la rotractaribucuresti.ro

Atunci cand vine vorba de situatii de urgenta in trafic, www.rotractaribucuresti.ro este solutia ideala pentru necesitatile tale de tractare auto in capitala.
Cu o echipa dedicata si o flota diversificata de autovehicule de tractare, ofera servicii profesionale, rapide si sigure in Bucuresti si zonele inconjuratoare.
rotractaribucuresti.ro se mandreste cu personalul sau calificat, care are o vasta experienta in manipularea vehiculelor defecte sau avariate. Echipajele noastre sunt instruite sa actioneze prompt si eficient in orice situatie de urgenta.
Suntem constienti de importanta timpului si de nevoia de asistenta rapida, astfel ca oferim servicii de tractare non-stop, 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. Indiferent de locatia ta in Bucuresti, echipa noastra va ajunge la tine in cel mai scurt timp posibil.

Pentru mai multe informatii despre serviciile noastre de tractare auto in Bucuresti, viziteaza site-ul nostru www.rotractaribucuresti.ro. Aici vei gasi informatii detaliate despre serviciile noastre, modul de contact si alte detalii relevante.

Contact:
www.rotractaribucuresti.ro
Telefon: 0761 531 592
Din Gura in Gura